Syltede asier og selleri

  • 2 kopper hvid eddike
  • 2 spiseskeer gule sennepsfrø
  • 4 spisskeer sukker
  • 6 asier
  • 1 bundt selleri
  1. Start med at vaske sellerien og skær på langs.
  2. Skær derefter asierne på langs.
  3. Kom eddikens sukkeret og sennepsfrøene i en kasserolle og varm ved medium varme.
  4. Lad det hele simre i 3-5 minutter eller indtil sukkeret er opløst-
  5. Placer derefter asierne og sellerien i et steriliseret Weck glas og hæld væsken i og luk glasset.

Når glasset er åbnet igen opbevar det derefter i køleskabet.

Lav nemme og hurtige syltede asier og selleri og nyd dem i frokosten eller salaten.

Portionen giver 1 liter.

Gluten fri.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *