Syltet græskar

  • 300 gram græskar
  • 300 ml vand
  • 90 ml æblecidereddike
  • 60 gram sukker
  • 4 nelliker
  • 3 kardemomme frø
  • 1 kanel stang
  1. Start med at tage skallen/skrællen af græskaret og tag indmaden ud. 
  2. Skær derefter græskaret i mindre stykker.
  3. Hæld nu eddiken og vand i en stor gryder hvorefter du også tilføjer græskarstykkerne. Hvis du foretrækker græskaret blødere gå direkte til næste skridt. Hvis du derimod foretrækker det med mere tekstur, så lad det suge eddiken og vandet mellem 2 til 8 timer.
  4. Tilføj nu sukker, nelliker, kardemomme og kanelstangen.
  5. Kog blandingen i 20-30 eller indtil græskaret er blødt.
  6. Hæld nu det hele over på steriliserede sylteglas og luk derefter med det samme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *