Bestik
-
- Chevalier
Is/Latteske
- kr.29,50
- Længde: 20,5 cm
- Tilføj til kurv
-
- Laguiole en Aubrac
Laguiole en Aubrac steakkniv horn/Point de Corne
- kr.699,00
- Håndlavet steakkniv fra Laguiole en Aubrac Blad lavet af Svensk 12C27 Sandvik stål Fast blad Håndtag af kohorn Håndtaget er lavet i et naturligt materiale og en del af charmen er at udseendet kan variere. Længde blad: 11 cm Længde håndtag: 12 cm Total længde: 23,5 cm Couteau à steak Point de Corne
- Tilføj til kurv
-
- Laguiole en Aubrac
Laguiole en Aubrac steakkniv ibenholt
- kr.699,00
- Håndlavede steakkniv fra Laguiole en Aubrac Blad lavet af Svensk 12C27 Sandvik stål Fast blad Ibenholt håndtag Håndtaget er lavet i et naturligt materiale og en del af charmen er at udseendet kan variere. Længde blad: 11 cm Længde håndtag: 12 cm Total længde: 23,5 cm Couteau à steak Ebène
- Tilføj til kurv
-
- Laguiole en Aubrac
Laguiole en Aubrac steakkniv valnød
- kr.699,00
- Håndlavede steakkniv fra Laguiole en Aubrac Blad lavet af Svensk 12C27 Sandvik stål Fast blad Valnød håndtag Håndtaget er lavet i et naturligt materiale og en del af charmen er at udseendet kan variere. Længde blad: 11 cm Længde håndtag: 12 cm Total længde: 23,5 cm Couteau à steak Noyer
- Tilføj til kurv
-
- Laguiole Andre Verdier
Laguiole ostesæt 3 dele oliventræ
- kr.649,00
- Laguiole ostesæt i tre dele Indehold: Gaffel Kniv til hård ost Kniv til blød ost
- Tilføj til kurv
Bestik er en vigtig del af god mad. Det er måden du præsentere det måltid på du netop har serveret for dine gæster. Derfor er bestik ikke blot en kniv og gaffel, men en del af hele oplevelsen. Vi har nøje udvalg vores bestik og som med så meget andet fra Frankrig er fransk bestik helt unikt. Det franske bestik kommer fra en lille by i Frankrig der hedder Laguiole der ligger omkring 200 km syd for Thiers. Thiers er den by i Frankrig der er bedst kendt for deres smedjer heriblandt K Sabatier. Den første Laguiole steakkniv blev smedet for snart 200 år siden. Kniven var oprindelig en foldekniv der var tænkt som en kniv du havde med på arbejde ude i marken. Du kunne nemt skære i snor træ eller brød, ost og skinke til din frokost. Når du så var færdig med frokosten stak du spidsen ned i et stykke træ så korset i kniven mod dig. Så kunne du bede en bøn.