Gryder

Gryder

Der er gået næsten halvandet år inden vi fandt “gryden”. Vi har længe ønsket at have gryder hos Carls Køkken, og vi har siden åbningen i december 2018 været på jagt efter de perfekte gryder. Jagten har bragt os langt omkring og mange gange er vi gået forgæves. Ligesom det gælder for resten af vores køkkenudstyr i butikken, ville vi ikke gå på kompromis med kvaliteten. Derfor ville vi hellere vente, indtil vi havde fundet den rigtige grydeserie. Og nu har vi fundet de helt rigtige gryder fra Samuel Groves i England, som vi introducerer i april 2020. 

Vores gryder er lavet i af 3 lag. Det midterste lag er et tykt lag aluminium, der er omkranset at et lag rustfri stål på inder- og ydersiden. Fordelen ved de 3 lag er, at aluminium reagerer lynhurtigt på ændringer i varmen. Rustfri stål er et slidtstærkt materiale, der gør at levetiden på gryden lang. Derfor er der livstidsgaranti på gryderne. Udover at være slidstærk er det også magnetisk, og derfor er det en fantastisk gryde til induktion. Rustfri stål er det bedste materiale, når det kommer til at være i kontakt med mad, og derfor er der et lag rustfri stål inderst. Gryderne er nemme at vaske op, da lagene er af rustfri stål, og de får også i opvaskemaskinen. Der følger naturligvis låg med til gryderne.

Samuel Groves

I over 200 år har Samuel Groves produceret noget af verdens allerbedste køkkenudstyr. Traditionerne og den viden, der er videreført gennem generationer, siden Samuel Groves Senior startede, bliver stadig brugt den dag i dag. Produktionen af alle gryder og pander bliver stadig lavet i Birmingham i England. Gryderne fra Samuel Groves er de bedste gryder, du kan finde. Sammensætningen af materialerne gør dem uopslidelige og funktionelle. Det er også derfor de kommer med en livstidsgaranti.

Udover at være et kvalitetsprodukt er gryderne også smukke i deres design hvilket afgjort er et kæmpe plus. En gryde fra Samuel Groves er derfor et godt valg, hvis du ønsker dig kvalitetsudstyr til dit køkken.