Handelsbetingelser og vilkår
Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra carlskoekken.dk
Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og carlskoekken.dk
Dokumentation og vejledning
Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra carlskoekken.dk. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra carlskoekken.dk side, er denne af vejledende art. carlskoekken.dk indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.
Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra carlskoekken.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret.
Forsendelsen af varer sker med Coolrunner. Leveringstid indenfor 1-4 hverdage.
Der er følgende muligheder for levering med Coolrunner:
Fri levering til pakkeshop ved køb over 399 kr.
Fri hjemmelevering ved køb over 599 kr.
​Coolrunner pakkeshop – 45.00 kr.
​Coolrunner hjemmelevering – 85.00 kr.
Pakker som ikke er afhentet i den valgte Coolrunner-Pakkeshop indenfor afhentningsfristens udløb, vil blive sendt retur til os. I sådanne tilfælde opkræver vi et returfragt beløb på 45.00 kr. Som vil blive trukket fra kundens returbeløb. Disse vilkår gælder også ved forkert oplyst leveringsadresse.
Ordrebestillinger indgået inden kl. 15.00 på hverdage ekspederes og afsendes samme dag. Ordrebestillinger foretaget på lørdage samt søn- og helligdage ekspederes på første efterfølgende hverdag.
Du kan også bestille online på hverdage inden kl. 15.00, og afhente GRATIS i vores butik i Store Kongensgade 59G, 1264 København K 30 min efter bestilling.
Fragtsats
Fra 45.00 kr. – Fri fragt over 599 kr.
Vi leverer til adresser i Danmark (ikke Grønland + Færøerne) og resten af Europa.
Risikoen for varerne
Risikoen for varer købt af carlskoekken.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.
Reklamation
Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb.
Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra carlskoekken.dk skal påberåbes indenfor rimelig tid, men helst indenfor 7 dage efter modtagelse af pakken. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du indenfor 7 dage rette henvendelse til carlskoekken.dk.
Du kan indenfor 2 år reklamerer over fejl, produktions fejl. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, carlskoekken.dk har stillet dig i udsigt.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
Varen sendes til:
Carls Køkken
Store Kongensgade 59G
1264, København K
Klage mulighed
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Carls Køkken, butik@carlskoekken.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Nævnenes hus, Tolboden 2, 8800 Viborg, via www.forbrug.dk. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.
Pris og betaling
I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med dankort / Visadankort og internationale kort. Det er gebyrfrit at betale med betalingskort hos carlskoekken.dk
Alle priser hos carlskoekken.dk – på web-adressen www.carlskoekken.dk – er i danske kroner og inkl. Moms.
Købsbeløbet hæves først fra din konto, når varen afsendes.
Fortrydelsesret
Som forbruger kan du altid bytte varer købt hos os.
Hvis du vil benytte dig af fortrydelsesretten ved en online handel, skal du blot sende os en mail på butik@carlskoekken.dk. Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen og du hæfter for eventuelle skader, der måtte opstå under returneringen.
Varens stand, når du sender den retur.
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
Tilbagebetaling af købsbeløbet 
Hvis du fortryder dit køb online, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Hvis dele af en ordre bliver returneret, og beløbet for de beholdte varer bliver mindre end det beløb der giver retten til “fri fragt” vil fragt omkostningerne blive fratrukket det returnerede beløb.
Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, senest 14 dage fra den dag vi har modtaget varen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
Varen sendes til:
Carls Køkken
Store Kongensgade 59G
1264, København K
Der gøres opmærksom på, at returretten IKKE glæder konsumvarer.

Returvarer 
Kan også returneres i vores fysiske butik ved forevisning af gyldig ordrebekræftelse.
Gavekort
Gavekort købt på carlskoekken.dk til brug i Carls Køkken´s  fysiske butik eller webshop udskrives kun i danske kroner, og udløber efter
5 år og kan ikke byttes til kontanter.
Handelsbetingelser sidst opdateret d. 13-02-2019