Knivslibning hos Carls Køkken

Giv dine knive nyt liv med professionel knivslibning

Vi har gennem flere år hjulpet vores kunder knivslibning. Kom forbi butikken med dine knive, så sørger vi for at du får de skarpeste knive med hjem igen. Vi sliber dine knive inden for 1 hverdage, så du ikke skal undvære dem for længe.

Vi sliber både knive i vores butik i København og på Frederiksberg.

Vi sliber knivene på en langsomt drejene vådsten, der sørger for at kniven bliver behandlet så skånsomt så muligt og bevarer deres hærdning, der er med til at gøre dem gode og skarpe. Regelmæssig knivslibning forlænger livet på dine knive. Alt afhængigt af hvor ofte, du bruger dine knive, skal de slibes et par gange om året.

Du opdager hurtigt, hvis dine knive er sløve eller har hakker. For at undgå at dine knive bliver ødelagte, er det en fordel at få dem slebet professionelt, når du bemærker at de ikke længere skærer godt. Det kan for eksempel være, du opdager at kniven ikke længere glider gnidningsfrit gennem en tomat eller at du skal bruge flere kræfter for at hakke løg.

Pris:
Køkkenknive – 70 kr
Brødknive – 165 kr

Vi sliber gratis små urteknive(op til 7 cm blad) gratis når du har flere knive med til slibning.

Hvis det er på tide at skifte dine knive ud, eller du gerne vil have nogle nye knive af højkvalitet, kan vi også hjælpe dig med det. Når du køber en ny kniv i Carls Køkken får du desuden den første slibning gratis. Vi har et stort udvalg af knive fra Japan, Frankrig og Spanien.

Carls Køkken har alt i køkkenudstyr og køkkengrej til dig