Efteråret er en skøn sæson i køkkenet – find køkkenudstyr til de lækre efterårsretter🌰🍁🍂🍄

Carls Køkken har en masse køkkenudstyr til alle sæsoner. Kom ned og find det gode køkkengrej til efterårets madlavning.

Mens bladene skifter farve og skoven dufter dejligt af efterår, er det for alvor tid til at kaste sig over efterårets skønne retter.

Hos Carls Køkken elsker vi at finde det helt rigtige køkkenudstyr til dig til enhver sæson, så madlavningen bliver sjov, ekstraordinær og noget helt særligt. Her om efteråret er det især belejligt at kaste sig over simreretter. De kan for eksempel være en lækker braisering i en støbejernspande eller en ramensuppe, hvor fonden står og koger ind og trækker smag over hele dagen.

Efteråret er også tiden hvor du kan finde lækre svampe i skoven. De kan både bruges i simreretter, men kan også syltes, bages eller dehydreres så du kan bruge dem resten af året. Det er praktisk at have en svampekniv og svampebørste med sig i skoven og hjemme i køkkenet når svampene skal tilberedes.

Et lækkert og lunt hit til efteråret er selvfølgelig også kastanjer. Du skal selvfølgelig være sikker på, at det er spisekastanjer som oftest kan findes hos grønthandleren. Skær et kryds i dem med en kastanjeskærer og bag dem så i ovnen ved lav varme. Nyd dem med smør og salt som en snack eller tilbehør til din aftensmad.