Carls Køkken Køkkenudstyr Butik København
Carls Køkken er åbnet på Frederiksberg

Et mekka af verdens bedste køkkenudstyr

Hos Carls Køkken bestræber vi os på altid at prøve og finde det køkkenudstyr der gør madlavningen lidt nemmere, sjovere og ekstraordinær. Du kan regne med at alle produkterne er af en god kvalitet, du ikke bliver skuffet over.

Vi bruger meget tid på at finde de helt rigtige redskaber og produkter, så hvis du vil nyde den samme kop kaffe du fik på din ferie til Italien sidste sommer kan du finde den helt rigtige espressokande her, eller måske søger du en farsrører som gør det meget nemmere (og mindre fedtet) at røre fars.

Mange af vores produkter er fra lande med en lang historie af madlavning, sans for kvalitet og design. Så du kan finde varer fra Frankrig, Tyskland, Italien, Japan og mange flere steder hvor de har de helt rigtige køkkenredskaber. 

Eventyret fortsætter

Den 16. juli 2022 kunne vi stolte og glade åbne endnu en butik. Denne gang på Frederiksberg på Gammel Kongevej 172A.

Butikken har samme sortiment, som den i Store Kongensgade. Derfor kan du nemt og bekvemt gå i den butik, der passer dig bedst. Du kan bytte og bruge gavekort i begge butikker, uanset om det er købt i Store Kongensgade eller på Gammel Kongevej.


Konceptet er stadig det samme; Køkkenudstyr, der holder til at blive brugt igen og igen. I butikken finder du mange alternativer til plastik, hvor fokus er på god kvalitet, holdbarhed og æstetik.

Vores åbningstider:

Mandag: 11:00 – 18:00

Tirsdag: 11:00 – 18:00

Onsdag: 11:00 – 18:00

Torsdag: 11:00 – 18:00

Fredag: 11:00 – 18:00

Lørdag: 10:00 – 17:00

Søndag: 11:00 – 16:00