Yaxell

Yaxell køkkenknive

Yaxell har i snart 100 år smedet japanske køkkenknive i den bedste kvalitet. Inden de smedede køkkenknive havde de i 600-700 år smedet sværd. Knivene bliver produceret i Seki i Japan, der er kendt for i hundredevis af år at lave køkkenknive. Den erfaring og viden er noget af det aller vigtigste til at smede en god kokkekniv. Du vil ofte se profesionelle kokke bruge Yaxell kokkeknive da de er fantastiske at stå med i mange timer. Den utroligt hårde kerne gør at de holder skarpheden længe. Det er en kniv du kan stole på ikke skuffer dig og du vil ikke opleve at de “chipper”. Det er også derfor kokke elsker at arbejde med dem.

Made in Japan

  • Uovertruffen skarphed
  • Utroligt hårde
  • Damaskusstål køkkenknive
  • Smedet i Seki i Japan

Hvad er Damaskusstål?

Damaskusstål er en betegnelse af metal der er produceres i flere lag end 3. Du kan ofte støde på langt flere lag end 3, vores Yaxell Ran køkkenknive er f.eks smedet i 69 lag. De yderste lag beskytter det inderste lag der sommetider kan være mere skrøbeligt da det er et hårdere stål. Knive smedet i damaskusstål er knive du kan have glæde af resten af livet.

Hvilken kniv har du brug for?

Køkkenknive er blandt de vigtigste redskaber i køkkenet. De to vigtigste knive i køkkenet er en kokkekniv og urtekniv. Ved de mere specialiserede knive kan du læse mere om dem i produktbeskrivelsen af dem.

Husk at alle knive købt hos Carls Køkken kommer med en gratis knivslibning, hvor du frit kan få din kniv slebet. Vi anbefaler, at du pakker knive ind i et par lag avispapir, når du bringer dem til butikken.