DKK649,00
På lager
Oprindelse | Frankring |
---|---|
Metal | Carbonstål |
Lag | 1 |
Håndtag | Klassisk europæisk |
Materiale håndtag | Fransk bøgetræ |
HRC | 60 |
Tåler opvaskemaskine | Nej |
En fileterings- og udbenerkniv er et godt tredje valg for dig, hvis du godt kan lide at købe kød og fisk helt friskt og selv filetere og udbene det. Det smalle blad gør, at du har en god følelse med kniven og bladet.
Carbonstål har er højt værdi er kulstof. Hvis du skal have en traditionel europæisk kokkekniv som de blev lavet i gamle dage skal det være en jernkniv. Sørg for at kniven bliver tørret ordentlig af efter brug og vask så de ikke begynder at ruste. Hvis du blot sørger for dette har du en kniv du på ingen tid kan stryge op så den er super skarp.
K Sabatier knive er originalt smedet i carbonstål som også er kendt som jernknive har været elsket gennem mange år og er blevet brugt igen og igen i mange køkkener. Denne kokkekniv har gennem hundredevis af år været den foretrukne kniv af professionelle kokke i hele verden.
Husk at alle knive købt hos Carls Køkken kommer med en gratis knivslibning, hvor du frit kan få din kniv slebet. Vi anbefaler at du pakker knivene ind i et par lag avispapir når du bringer dem til butikken.
Det er muligt at få indgraveret navn i kniven, du skal blot skrive til os på butik@carlskoekken.dk
Tilmed dig vores nyhedsbrev for at få nyheder og inspiration fra Carls Køkken