Laguiole ostesæt 3 dele oliventræ

Laguiole ostesæt i tre dele

Indehold:

Gaffel

Kniv til hård ost

Kniv til blød ost

kr.649,00

På lager

Yderligere information

Laguiole Ostesæt i 3 dele med oliventræsskaft

Ostesæt til hverdag og fest

Ostesættet med oliventræsskaft er anvendeligt både til hverdag, men især til ostebordet, når du vil imponere dine gæster. Sættet indeholder en gaffel til at tage osten, samt en stor kniv til hårde oste og en mindre kniv med huller til de bløde oste. Oliventræsskaftet giver sættet et tidløst look, og klæder enhver bordopdækning.

Andre Verdier – Debutant – en velkendt del af Laguiole

Laguiole er kendt, verden over, som klassisk, fransk kvalitet. Alle mærker og serier, der bærer navnet Laguiole, er synonym med kvalitet, holdbarhed og stilet design. “Laguiole” er ikke et varemærke eller et knivmærke som sådan, men henviser til den ikoniske foldekniv med den lille bi mellem knivbladet og skaftet. Knivens oprindelse ligger langt tilbage, og har rødder i den lille landsby Laguiole, der ligger i Thiers. Thiers er til stadighed et velkendt område for knivsmedjer.

I 1800 begyndte Verdier at lave knive i Celles-sur-Durolle, og traditionerne med at producere knive gik i arv i generationer. Mærket André Verdier blev etableret i 1936. Det var under det mærke, at serien Debutant blandt andre så dagens lys.

Debutant er hverdagssættet, der både indeholder brødkniv, ostesæt og bestik. Det ligger i en ende af prisskalaen som mange kan være med på i modsætning til nogle af de mere eksklusive brands, der forbindes med Laguiole.