Let’s Make Ramen!: A Comic Book -Ramen kogebog på engelsk

Let’s Make Ramen er en kogebog som du sjældent har set dem før.

Opskrifterne er vist og beskrevet med illustrationer som en tegneserie.

Bogen er på engelsk.

kr.329,00

Ikke på lager

Yderligere information

Vægt 0,00 kg
Størrelse 0,00 × 0,00 × 0,00 cm

Let’s Make Ramen!

Ramen kogebog på engelsk med sjove illustrationer

Kogebogen indeholder alt, du skal vide om ramen formidlet på en sjov måde. Du får en introduktion til det helt basale, en ramen består af og en masse inspiration til hvad du kan fylde i skålen.

Kast dig ud i de sjove, spændende og ikke mindst lækre ramenopskrifter.

Der er også opskrifter til, hvordan du laver dine egne ramennudler. De sjove illustrationer gør det også nemmere at involvere børn i madlavningen, fordi processen og ingredienserne er tegnet hele vejen igennem.

Lidt om ramen

Ramen er fast integreret i den japanske kultur. Efterhånden er den lækre suppe kendt som populær take-away, men er også meget almindelig i japanske hjem.

Den japansk nudelsuppe er lavet på en fond af enten grøntsager og svampe, gris, kylling eller en kombination af de tre. En ægte ramensuppe kræver tid og tålmodighed. Fonden må nemlig gerne stå og koge i mange timer, mens nudlerne helst skal laves fra bunden. Man kan dog både købe sig til fond og nudler, så ramen bliver en mere overskuelig spise i hverdagen.

Du kan tilføje lige den slags topping, du bedst kan lide. Ramen-kogebøger giver dig en masse inspiration og mulighed for at kaste dig ud i at eksperimentere med ramen.

Carls Køkken har sørget for, at du kan finde de essentielle køkkenudstyr til at lave og servere ramen. Find det her: Ramen.