Samuel Groves Stegepande 20 cm

kr.849,00

På lager

Yderligere information

Oprindelse

England

Diameter

20 cm

Højde

0

Metal

0,5 mm rustfri stål
2,1 mm aluminium
0,4 mm rustfri stål

Lag

3

Varmekilder

Alle

Tåler opvaskemaskine

Ja

Gryder og pander

Samuel Groves har produceret gryder, pander og meget andet køkkengrej i top kvalitet siden de startede i 1817 i England.

Gryder og pander er et redskab man bruger ofte i køkkenet, derfor er det også vigtig at det både er det rigtige udstyr og kvalitet. For alt godt køkkenudstyr gælder det om at bruge de rigtige materialer for at få den bedste resultat og oplevelse. Hvis du fx laver grød er der en stor chance for at det brænder på i bunden hvis det er en gryde lavet kun i rustfri stål. Du kan undgå dette ved at vælge en gryde i 3 lag, da varmen også bliver fordelt op langs siderne i gryden.

Hvad skal jeg vælge

Når du skal have en ny pande er det vigtigste at panden kan indeholde en god portion varme. Jo mere varme panden kan indeholde, jo mindre vil den blive påvirket når du fx kommer en stor mængde kolde grøntsager eller kød der kommer direkte fra køleskabet. Mængden af varmen panden kan indeholde bestemmes på baggrund af massefylden. Så jo tungere panden er desto mere varme kan den indeholde. Der er ingen måde at snyde på med en god pande, den bliver nød til at have en vis vægt for at være god.

Ligesom med pander er det vigtigt at der er valgt det rigtige materiale til gryden. Noget andet vigtigt ved en god gryde er at den skal reagere hurtigt når du ændre temperaturen. Et af de bedste materialer til dette er aluminium. Dog er rustfri stål et bedre materiale når det er i kontakt med maden. Derudover er rustfri stål også et stærkere materiale der er utroligt slidstærkt.

Find det rigtige køkkengrej

Panden er produceret i 3 lag der har den fordel at panden reagere lynhurtigt på temperatur ændringer. De 3 lag består af 2 lag rustfri stål der indkapsler et tykt lag aluminium. Panden har både fordelene fra aluminiumet ved at reagere hurtigt på temperatur ændringer, men også fra de rustfri stål lag der er et rent og slidstærkt materiale. Rustfri stål bliver ofte anbefalet af forbrugerrådet TÆNK i forbindelse med madvarer.

Historien bag det gode køkkenudstyr

Selvom det ikke længere er familien Groves der ejer fabrikken benytter fabrikken stadig den viden og know how de har ombygget gennem over 200 år. Flere af processerne bliver stadig brugt den dag i dag på fabrikken.

Alle produkterne bliver stadig produceret på fabrikken i Birmingham.

Alle produkter fra Samuel Groves kommer med livstidsgaranti.

Du kan se hele udvalget fra Samuel Groves her.