Vegan and Vegetarian Sushi Cookbook

Vegan & Vegetarian Sushi Cookbook for begyndere

Indeholder 50 step-by-step opskrifter på plantebaseret sushiruller

Bogen er på engelsk

kr.269,00

På lager

Yderligere information

Vegan and vegetarian Sushi Cookbook

Veganske og vegetariske sushiopskrifter for begyndere

Sushi er efterhånden en velkendt og populær spise hos de fleste danskere. Nu kan du lære at lave den lækre japanske spise helt selv. Find nemme sushi-opskrifter uden fisk og opskrifter på vegansk sushi.

Vegansk og vegetarisk sushi hører ikke blot hjemme i den spæde sushi-historie, den er stadigvæk en vigtig del af nutidens sushikomponenter. Sushi er meget mere end blot rå fisk. I denne lækre kogebog får du muligheden for at lære veganske og vegetariske alternativer i en udførlig step-by-step guide. Bogen gennemgår blandt andet nogle termer, som du vil støde på, på din rejse ind i det japanske køkken. Du får også en god, overskuelig oversigt over hvilke materialer, der er gode at have, når du skal i gang med at lave din egen sushi.

Der findes mange populære trends og især vegansk og vegetarisk spise er blevet en fast del af dagligdagen i rigtig mange hjem. Men vegansk og vegetarisk sushi har faktisk været en vigtig del af historien altid. I dag er veganske og vegetariske ingredienser stadigvæk vigtige komponenter i sushiens brede verden. Nu har du muligheden for at imponere, ikke kun dine middagsgæster, men faktisk også dig selv, i denne fyldestgørende step-by-step guide til det veganske og vegetariske sushi univers. Grib dine spisepinde og gør klar til at kreere de lækreste sushi anretninger, der kan få både samvittigheden og dine smagsløg til at danse odori. Meshiagare

Lækker sushi skal selvfølgelig serveres med stil.