Vegan Ramen – 50 plant-based recipes for ramen at home

Vegan Ramen – 50 plant-based recipes for ramen at home

Bogen indeholder 50 plantebaserede ramenopskrifter

Bogen er på engelsk

kr.259,00

På lager

Yderligere information

Vegan Ramen – 50 plant-based recipes for ramen at home

Din veganske guide til japansk ramen

Nu er det nemt at finde et kødfrit alternativ til hverdagsmaden. Vegan Ramen giver dig 50 plantebaserede ramenopskrifter, fulde af smag og grøntsager.

Den varme Ramen er højtelsket verden over. Smagfuld, sluprende lækker og super nem at fortolke og præge med egne smagspræferencer. I denne bog er der fuld fokus på hjemmelavet, vegansk ramen. Her bliver du inspireret og fristet til en suppedas af lækker ramen med spændende, plantebaserede ingredienser. Har du for eksempel prøvet ramen med Yuzu, Hokkaido-græskar eller måske Kimchi? Du får en gennemgang af den såkaldte “Broth” også kendt som basen i en ramen.

Basen er en fond, der har stået og trukket smag i flere timer. Derefter tilføjes toppings hvor der er rig mulighed for at være kreativ og selv tilføje de ingredienser, du foretrækker. Naturligvis hører der også lækre ramennudler eller dumplings til.

I denne bog lærer du præcis hvordan du bygger en god ramen fra bunden, og samtidig får du inspiration til at sammensætte lækre veganske ingredienser, så din ramen får den helt rigtige smag og tekstur.

Kort sagt: Du bliver klædt godt på med viden om alt du får brug for på dit eventyr i ramen universet. Så på med kimonoen og i gang med at lave Japans, måske, lækreste og mest populære spise.