Yaxell Slibeholder

Nogle af de fedeste knive du kan stå og arbejde med i køkkenet. Serien er forholdsvis ny da den er fra 2006, men den er en af de bedste og mest alsidige knivserier de har produceret.
Knivene er lavet i den japanske by Seki der har hundredevis af års erfaring i at producere knive i højeste kvalitet. Yaxell har med deres serie Ran skabt en særdeles god kniv der er et fantastisk køkkenredskab. Bladet er produceret i et “damascus” stål hvilket vil sige at stålet er produceret i 69 hvor kerne stålet er VG10 stål. Det betyder at bladet er rigtig stærk og holder sig skarpt rigtig længe.
Håndtaget er let buet og man har et godt greb om det selv med fedtede hænder.
Hårdheden på knive måles i HRC Hardness Rockwell C, som kan bruges til at måle hårdheden på køkkenknive. Selvom en hårdkniv er god da, det betyder at den er stærk skal en kniv heller ikke blive for hård for så bliver den også skrøbelig. Det optimale hårdhedsniveaue for en kniv er over 60 HRC.
En fantastisk brødkniv der med sin længde på 23 cm har en god længde til at skære selv bredere brød. Så hvis du er træt at skæve skiver brød bliver du ikke skuffet over denne brødkniv. Den er super skarp og kan skære rent igennem både bløde boller og hårdt rugbrød.
Leveres med en gratis slibning.

Se alle Yaxell knivene her.

kr.159,00

Ikke på lager

Yderligere information

Oprindelse

Japan