Håndlavet Japansk Ramenskål 21 cm Unika Mørk

kr.199,00

På lager

Yderligere information

Vægt 0,00 kg
Størrelse 0,00 × 0,00 × 0,00 cm

Håndlavet japansk ramenskål

Findes der noget bedre,  end en skål ramen fuld af smag? JA! En skål ramen serveret i en virkelig flot skål, der er håndlavet i Japan (og som endda kan komme i opvaskemaskinen og mikro-ovnen.) De flotte ramenskåle hos Carls Køkken er håndlavet i Japan, og keramikken er brændt ved høj varme så skålene er holdbare og robuste.

Unikastellet er et flot, Japansk fremstillet stel. Carls Køkken har stellet i tre farver og forskellige størrelser. Den er perfekt til nudelsuppen ramen og andre nudelretter. Skålen er brændt ved meget høj varme, hvilket gør at den tåler at komme i mikrobølgeovnen og i opvaskemaskinen. Med andre ord er den holdbar og kan tåle at blive brugt i hverdagen.

 

Lidt om ramen

Ramen er fast integreret i den japanske kultur. Efterhånden er den lækre suppe kendt som populær take-away, men er også meget almindelig i japanske hjem.

Den japansk nudelsuppe er lavet på en fond af enten grøntsager og svampe, gris, kylling eller en kombination af de tre. En ægte ramensuppe kræver tid og tålmodighed. Fonden må nemlig gerne stå og koge i mange timer, mens nudlerne helst skal laves fra bunden. Man kan dog både købe sig til fond og nudler, så ramen bliver en mere overskuelig spise i hverdagen.

Hvis du har mod på at kaste dig ud i at lave den lækre nudelsuppe selv, har Carls Køkken et udvalg af bøger, der hjælper dig godt på vej. Find dem her: Ramen.