Pander

Pander

Hvorfor er en god pande så vigtig i køkkenet? Fordi selv med de bedste råvarer i verden kan du godt opleve et resultatet ikke er det bedste. Du kan f.eks. opleve at du skal svitse en stor portion grøntsager eller måske stege er stykke kød. Det kommer I stedet for til at koge. Dette sker på tynde pander da de har en lav massefylde og derfor ikke kan “indeholde” særlig meget varme. Det der sker er at temperaturen på stegepanden bliver så lav at den i stedet for at stege ender med at koge. En god pande er som et Tysk diesel tog der bare fortsætter uden den helt store påvirkning.

Det vigtigste når du skal vælge er vægten, jo mere den vejer jo bedre er den. Der er ingen måder der kan snydes med dette på.

Stegepande

Stegenpanden er et af de køkkenredskaber du bruger aller oftest i køkkenet. Derfor er det også vigtig at du har en ordentlig pande der kan holde i rigtig lang tid. Du kan have glæde af alle de pander vi har resten af livet.

Sauterpande

Sauterpanden er noget mere specialiseret end stegepanden. Den kan minde lidt om en kombination mellem en kasserolle og en stegepande da den typisk har den samme bredde som en stegepande, men en højere kant ligesom en kasserolle også selvom den ikke er lige så høj. Den højere kant gør den god til at tilberede cremede retter med mere væske eller f.eks. risotto.

Wok

Wokken kommer oprindeligt fra Kina hvor den bliver brugt til en stor del af madlavningen. Wokken kan blandt andet bruges til at stege, dampe og meget andet.

Paella

Paellapanden minder meget om en stegepande dog blot uden det lange håndtag med to små. Du kan nemt starte med at stege på komfuret og bagefter komme panden direkte i oven for at færdiggøre din ret.

Samuel Groves

I over 200 år har Samuel Groves produceret noget af verdens aller bedste køkkenudstyr. Traditionerne og den viden der er videreført gennem generationer siden Samuel Groves Senior startede bliver stadig brugt den dag i dag. Produktionen af alle gryder og pander bliver stadig lavet i Birmingham i England. Panderne fra Samuel Groves er de bedste stegepander du kan finde. Sammensætningen af materialerne gør dem uopslidelige og funktionelle. Det er også derfor de kommer med en livstidsgaranti.

Matfer

Jernpanderne fra Matfer er helt fantastiske at svitse og stege med. Det er en pande du ikke kan slide op og som bliver bedre og bedre jo mere du bruger dem. Gennem hundredevis af år har profesionelle kokke brugt køkkenudstyr fra Matfer. Matfer er kendt for deres sublime kvalitet der kan holde til at blive brugt igen og igen.