Håndlavet Japansk Ramenskål blå 21 cm Striber

Håndlavet Japansk ramenskål

Tåler opvaskemaskine og mikrobølgeovn

Måler 21 cm i diameter og 8 cm i højden.

kr.149,00

På lager

Yderligere information

Håndlavet japansk ramenskål

Findes der noget bedre end hjemmelavet ramen? JA! Det gør der: Hjemmelavet ramen serveret i en flot, håndlavet japansk ramenskål.

Nipponstellet fra Tokyo Design Studio er håndlavet i Japan og inspireret af traditionel, japansk design. Skålen er lavet af keramik, der er brændt hårdt ved høj varme, hvilket betyder at den er særdeles holdbar. Den kan derfor tåle at komme i opvaskemaskinen og mikrobølgeovnen. Det gør den nem at anvende i dagligdagen.

Skålens udformning er tiltænkt ramen, der er en traditionel japansk nudelsuppe. Ramensuppe bliver ofte lavet med en del forskellige toppings og nudler, dumplings eller wontons. Derfor er skålen forholdsvis bred foroven og ikke så dyb. Det er nemlig meningen, at du skal kunne komme til alle de lækre ingredienser i din ramensuppe i hver mundfuld.

Det blå nipponstel er på én måde klassisk i designet og ret specielt. Det blå/hvide mønster gør det nemt at mixe og matche skålene, hvis du ønsker lidt forskelligt derhjemme. Samtidig går skålene også rigtig godt med andre klassiske designstel.

Lidt om ramen

Ramen er fast integreret i den japanske kultur. Efterhånden er den lækre suppe kendt som populær take-away, men er også meget almindelig i japanske hjem. Egentlig stammer suppen fra Kina, men den blev hurtigt adopteret og videreudviklet af det japanske køkken.
I Danmark har ramen for alvor fået fremgang de seneste år, og er blevet meget populær både som take-away og som en nem ret i de danske hjem.

Den japansk nudelsuppe er lavet på en fond af enten grøntsager og svampe, gris, kylling eller en kombination af det hele. En ægte ramensuppe kræver tid og tålmodighed. Fonden må nemlig gerne stå og koge i mange timer, mens nudlerne helst skal laves fra bunden. Man kan dog både købe sig til fond og nudler, så ramen bliver en mere overskuelig spise i hverdagen.

Ramen er i sagens natur en ganske simpel ret at kaste sig over. Det kræver bare en god fond, noget fyld/topping og en omgang nudler.

Håndlavet Japansk ramenskål. Hos Carls Køkken finder du mange ramenskåle, køkkenudstyr til ramen og bøger med ramenopskrifter.

Hvis du har mod på at kaste dig ud i at lave den lækre nudelsuppe selv, har Carls Køkken et udvalg af bøger, der hjælper dig godt på vej.

Let’s Make Ramen – En tegneserie om ramen. Alle opskrifter er forklaret med tegninger, så det både bliver sjovt og nemt at lave ramen.

Carls Køkken elsker at udvælge det bedste køkkenudstyr til dig. Find køkkenudstyr til ramen, ramenskåle og ramenopskrifter.

Simply Ramen – En æstetisk og grundig guide, der giver dig en masse lækre grundopskrifter på fond, nudler og toppings til ramen.

Carls Køkken elsker at udvælge det bedste køkkenudstyr til dig. Find køkkenudstyr til ramen, ramenskåle og ramenopskrifter.

Ramen – En smuk bog, der guider dig igennem den lækre, japanske nudelsuppe og traditionerne bag.

Ramen kogebog med lækre opskrifter. Hos Carls Køkken finder du mange ramenskåle, køkkenudstyr til ramen og bøger med ramenopskrifter.

Bowls and Broths – Her får du en masse opskrifter, der både inkluderer ramen, dumplings og andre lækre, asiatiske retter.

Kogebog med lækre ramenopskrifter. Hos Carls Køkken finder du mange ramenskåle, køkkenudstyr til ramen og bøger med ramenopskrifter.