Yderligere information
Oprindelse | Frankrig |
---|---|
Metal | Carbonstål |
Lag | 1 |
Håndtag | Klassisk europæisk |
Materiale håndtag | Hård sort plast med messing nitter |
HRC | 60 |
Tåler opvaskemaskine | Nej |
Kokkekniv
Ud af alle dine køkkenknive er en god kokkekniv den vigtigste. Det er den mest universelle kniv du vil bruge til 90% af opgaverne i køkkenet. Du kan også erstatte kokkekniven med det japanske svar en gyuto. Kokkekniven er typisk mellem 20 cm og 26 cm. Dog kan du også have stor glæde af denne kortere model på 15 cm. Det er et godt mix mellem en stor kokkekniv, men også den lille urtekniv.
Metallet
Carbonstål har er højt værdi er kulstof. Hvis du skal have en traditionel europæisk kokkekniv som de blev lavet i gamle dage skal det være en jernkniv. Sørg for at kniven bliver tørret ordentlig af efter brug og vask så de ikke begynder at ruste. Hvis du blot sørger for dette har du en kniv du på ingen tid kan stryge op så den er super skarp.
K Sabatier kokkekniv
K Sabatier knive er originalt smedet i carbonstål som også er kendt som jernknive har været elsket gennem mange år og er blevet brugt igen og igen i mange køkkener.
Made in France: Et stempel for kvalitet
- Knivene er 100% smedet fra den ene ende til den anden.
- K Sabatier køkkenknivene er 100% Made in France hvor familien har smedet knivene i samme by i over 200 år.
- Alle dele til knivene bliver produceret i byen Thiers hvor familien igennem 8 generationer har smedet knivene.
- Grundlæggeren Philippe Sabatier åbnede i 1810 værkstedet i Bellevue lidt uden for Thiers i Frankring.
- Professionelle kokke har altid gået efter mærket K Sabatier som et stempel på kvalitet.
Husk at alle knive købt hos Carls Køkken kommer med en gratis knivslibning, hvor du frit kan få din kniv slebet. Vi anbefaler at du pakker knivene ind i et par lag avispapir når du bringer dem til butikken.
Det er muligt at få indgraveret navn i kniven, du skal blot skrive til os på butik@carlskoekken.dk