Tiramisu til 6 personer
- 500 gram mascarpone
- 7 æggeblommer
- 200 gram sukker
- 400 gram ladyfingre
- 6 x espresso
- Kakaopulver
Det er vigtigt inden du starter at æggene har stuetemperatur.
- Pisk i en stor skål æggeblommer med sukkeret indtil massen er cremet og klar.
- Tilføj mascarponen lidt af gangen for at beholde konsistensen og teksturen.
- Når mascarponecremen er samlet, kom den i køleskabet.
- Bryg nu en 6 koppers espresso.
- Del ladyfingrene i halve.
- Dyp ladyfingrene i kaffen – De skal være let gennemblødte
- Start med en lag ladyfingre og så et lag mascarponecreme og byg op indtil du når toppen.
- Kom glassene i køleskabet indtil den serveres.
Nyd en god klassiske italiensk dessert der er blevet nydt tusindevis af gange. Del gerne dine opskrifter med os på butik@carlskoekken.dk