DKK699,00
På lager
Oprindelse | Frankrig |
---|---|
Metal | Carbonstål |
Lag | 1 |
Håndtag | Klassisk europæisk |
Materiale håndtag | Oliventræ |
HRC | 60 |
Tåler opvaskemaskine | Nej |
Ud af alle dine køkkenknive er en god kokkekniv den vigtigste. Det er den mest universelle kniv du vil bruge til 90% af opgaverne i køkkenet. Du kan også erstatte kokkekniven med det japanske svar en gyuto. Kokkekniven er typisk mellem 20 cm og 26 cm. Dog kan du også have stor glæde af denne kortere model på 15 cm. Det er et godt mix mellem en stor kokkekniv, men også den lille urtekniv.
Carbonstål har er højt værdi er kulstof. Hvis du skal have en traditionel europæisk kokkekniv som de blev lavet i gamle dage skal det være en jernkniv. Sørg for at kniven bliver tørret ordentlig af efter brug og vask så de ikke begynder at ruste. Hvis du blot sørger for dette har du en kniv du på ingen tid kan stryge op så den er super skarp.
K Sabatier knive er originalt smedet i carbonstål som også er kendt som jernknive har været elsket gennem mange år og er blevet brugt igen og igen i mange køkkener.
Husk at alle knive købt hos Carls Køkken kommer med en gratis knivslibning, hvor du frit kan få din kniv slebet. Vi anbefaler at du pakker knivene ind i et par lag avispapir når du bringer dem til butikken.
Det er muligt at få indgraveret navn i kniven, du skal blot skrive til os på butik@carlskoekken.dk
Tilmed dig for at få nyheder og inspiration fra Carls Køkken 🔪